MENÜ KISZÁLLÍTÁS
A kiszállított menü ára 1.100,- Ft Telefon: 06 93/536 166
2020. november 30. - december 6. |
Hétfő | Francia tojásleves | |
A | Bakonyi sertéstarja pirított-főtt tésztával | |
B |
Zöldborsófőzelék pörkölttel | |
Kedd | Zellerkrémleves | |
A | Csülök pékné módra, savanyúság | |
B | Hagymás-gombás csirkemáj tarhonyával, savanyúság | |
Szerda | Libaraguleves | |
A | Hawaii csirkemell steakburgonyával | |
B | Szezámmagos halfilé kukoricás rizzsel, tartármártás | |
Csütörtök | Húsleves eperlevéllel | |
A | Paradicsomos csirkés penne reszelt sajttal | |
B | Tejfölös-sajtos csirkecomb hagymás törtburgonyával | |
Péntek | Frankfurti leves | |
A |
Roston sült sertésborda zöldbors mártással és párolt rizzsel | |
B |
Mákos metélt | |
Szombat | Magyaros zöldségleves | |
A | Fasírozott petrezselymes burgonyával, savanyúság | |
Vasárnap | Húsleves gazdagon | |
A | Dubarry csirkemell rizibizivel | |